Ali Solmaz, Yunus Emre'yi anlatacak...

Silivri'li tiyatro oyuncusu Ali Solmaz, 16 Nisan 2015 Perşembe günü Yunus Emre'nin İlahi Aşkını anlatan oyununu sergileyecek.

Ali Solmaz, Yunus Emre'yi anlatacak...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin yetiştirmiş olduğu tiyatroculardan olan ve çarşı merkezde aynı zamanda esnaflıkta yapan, dizi sektöründe birçok dizilerde oynayan Ali Solmaz, 16 Nisan 2015 Perşembe günü Yunus Emre’nin İlahi Aşkını anlatılan oyun da nefeslerin kesileceği, Silivri tarihine de geçileceği iddia ediliyor.  Esen İbak Okul Sahnesinde gerçekleşecek oyun da bir çok sürpriz izleyicileri bekliyor.

“GÖKTEN İNEN KİTABI BİN KEZ OKUSAN DA, AŞKA VE ERENLERE KARŞIYSAN İNANÇ UZAK SENDEN YANA” gibi can alıcı ve bir o kadar da anlamlı sözleri de oyunda sergileyecek olan Solmaz;” kısıtlı imkanlarla sergileyeceğimiz oyunumuz da Silivri tarihine geçeceğimizi düşünüyorum. Geçmişte Cümbüş-ü Hospital ve Çanakkale gibi oyunları da sergilemiştik lakin HU bizim için bir milat olarak görüyorum. Oyun içerisinde birçok sürpriz izleyicileri bekliyor. Yepyeni bir ekiple hazırladığımız oyunumuzun 16 Nisan Perşembe günü Galasını gerçekleştireceğiz. Ücretsiz sergileyeceğimiz oyunumuza herkesi davet ediyoruz" dedi.