Alipaşa Spor Alanı Hizmete Açıldı

Alipaşa Mahallesi'nde gerçekleştirilen Spor Alanı açılışında konuşma yapan Başkan Işıklar 'Her mahallemizde açmayı hedeflediğimiz spor alanlarımızla, yeni Arda'lar, Hidayetler Silivri'den yetişecek' dedi.

Alipaşa Spor Alanı Hizmete Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen Spor Alanı açılışında konuşma yapan Başkan Işıklar; “Her mahallemizde açmayı hedeflediğimiz spor alanlarımızla, yeni Arda’lar, Hidayetler Silivri’den yetişecek” dedi. 

Silivri Belediyesi 2014 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde eş zamanlı olarak yapılan spor alanları tek tek açılıyor. Mahallelerde spor alanları, vatandaşların ailece vakit geçirebilecekleri nefes alma noktaları oluşturan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alipaşa Mahallesi’nde de modern bir spor alanı inşa etti. Basketbol- Voleybol Sahası, çocuk oyun ve satranç oyun grubunun da bulunduğu alan, ilçe protokol üyelerinin de katılımıyla hizmete açıldı. 

IŞIKLAR; “YENİ ARDALAR, HİDAYETLER SİLİVRİ’DEN YETİŞECEK”

Başkan Işıklar gerçekleştirdiği açılış konuşmasında şunları söyledi; “Amacımız yavrularımızın her mahallemizde spor yapmasını sağlamak. Forma giyen çocuk terörist olmaz. Sağlıklı, cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, sorgulayan, yaratıcı, refah içinde yaşayan bir millet yetiştirmek için eğitim hizmetlerini çalışmalarımızın merkezine koyuyoruz. Tüm sorunların kökünde eğitim yatıyor. Spor eğitimleri bunun sadece bir tanesi. Spor kitleselleşmeli, her evden en az bir çocuğumuzun sporla tanışması için çalışıyoruz.” 

BAHÇE VE DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Muhtar Metin Gürsu’nun mahallenin taleplerini kendisine ilettiğini ifade eden Işıklar, Alipaşalılara bahçe ve düğün salonu sözü de verdi. “Hizmetten anladığımız, insana dokunan hizmetler” diyen Başkan Işıklar tesisin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerini noktaladı. 

GÖSTERİ MAÇLARI YAPILDI

Açılışta Alipaşaspor Kulübü Basketbol Takımı ile Silivri Akademi Spor Kulübü Basket Takımı arasında gösteri maçı gerçekleştirildi. Gösteri maçını ilçe protokol üyeleri ve mahalle sakinleri ilgiyle izledi. 

ALİPAŞA’DA NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi 2014 yatırım programında Alipaşa Mahallesi Ahmediye – Demetevler Sokak’ta yapılan Spor Alanı Düzenleme Çalışmaları kapsamında toplam 2850 metrekare alan üzerinde, 1500 metrekare sert zemin uygulaması gerçekleştirildi. 1350 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılan alana çift pota basketbol – voleybol sahası, fitness aletleri ve çocuk oyun grubu montajı yapıldı. Alipaşa Spor Sahası’nda satranç oyun grubu da yer alıyor.