Çerkezköy'de hırsızlık yaptılar, Silivri'de yakalandılar

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde çalıntı plaka ile büfe soyan dört hırsızlık zanlısının kaçış serüveni fazla sürmedi. Hırsızlar, 3 saatlik bir çalışmayla Çerkezköy polisi tarafından Silivri'de yakalanarak gözaltına alındı.

Çerkezköy'de hırsızlık yaptılar, Silivri'de yakalandılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy'de çalıntı plaka ile büfe soyan dört hırsızlık zanlısının kaçış serüveni fazla sürmedi. Hırsızlar, 3 saatlik bir çalışmayla  Çerkezköy polisi tarafından  Silivri'de yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Fevzi Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre,  İstanbul'dan kiraladıkları otomobil ile  Çerkezköy'e gelen İ.T., Ş.D., M.Y. ve Z.A.Ö., burada gözlerine kestirdikleri bir otomobilin plakasını kiralık olan otomobile takıp, ardından aynı mahalledeki bir büfeye girdiler. Büfeden 265 paket çeşitli markalarda sigara ve 55 TL'lik bozuk para çalan hırsızlık zanlıları ardından ilçeden ayrıldı.

Hırsızlık olayının ortaya çıkmasının ardından harekete geçen  Çerkezköy İlçe  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, otomobilin  Silivri yönüne gittiğini belirledi. Yapılan teknik takibin ardından otomobil ile birlikte 4 hırsızlık zanlısı  Çerkezköy polisi tarafından yakalandı. Çalıntı sigaralar da otomobilin bagajında ele geçirildi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen ve hakim karşısına çıkan İ.T., Ş.D., M.Y. ve Z.A.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.