Güvenlik görevlisinin dikkati hırsızlığı önledi

Silivri'de uzun yıllardır faaliyet gösteren bir fabrika, hırsızlık olayı ile şoka uğradı.

Güvenlik görevlisinin dikkati hırsızlığı önledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazete Silivri’nin haberine göre 4 Ocak 2017 saat 03.30 sularında kimliği belirlenemeyen 2 kişi, Silivri’de faaliyet gösteren bir fabrikanın güvenlik görevlisini gözetleyerek fırsatını buldukları ilk anda fabrikanın içine girdiler.

Güvenlik görevlisi fark etti

Fabrikada gece vardiyasındaki güvenlik görevlisi, devriye attığı esnada fabrika giriş kapısının açık olduğunu fark etmesi üzerine kamera kayıtlarını inceledi. İncelediği kayıtlardan fabrika içerisine giren iki kişiyi fark etti. Hemen güvenlik amirine ve jandarma ekiplerine haber veren güvenlik görevlisi, olay yerine gelen güvenlik amirinin havaya ateş açması sonrasında arabalarıyla kaçmak isteyen hırsızların önüne atladı. Güvenlik görevlisinin bu hamlesi sonrası kaza yapan hırsızlar, araçlarını olay yerinde bırakıp gecenin karanlığından faydalanarak olay yerinden kaçtı.

Para ve bilgisayarları bıraktılar

Güvenlik görevlisinin hırsızları fark etmesi sonucu haberdar ettiği güvenlik amiri ve jandarmanın olay yerine gelmesiyle birlikte hırsızların da fabrika içerisinden çalmaya çalıştıkları bir miktar para ve bilgisayarları da bırakarak olay yerinden kaçtıkları belirlendi.

Güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.