İş adamını gasp eden 4 kişi tutuklandı

Çerkezköy'de, iş adamı Nurettin Çakın'ı silahla tehdit ederek bankadaki parasını gasp etmeye çalıştıkları iddia edilen A.K.A, A.A, E.D. ve C.A, iş adamanın 'Şekerim düştü' bahanesiyle arabayı durdurması üzerine polis tarafından yakalandı.

İş adamını gasp eden 4 kişi tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İddiaya göre, Silivri'den Çerkezköy'e giden iş adamı Nurettin Çakın, iş görüşmesi için geldiği Kızılpınar Mahallesi'ndeki bir iş yerinde A.K.A., A.A., E.D. ve C.A tarafından zorla alıkonuldu.  İş yerinin depo kısmında Çakın'ın ellerini ve ayaklarını bağlayan şüpheliler, silahla tehdit ettikleri Çakın'dan, bankadaki hesabından yaklaşık 40 bin euro ve 20 bin dolar parayı vermesini istedi.  

Polisten yardım istedi

Bunun üzerine şüphelilerden A.K.A. ve A.A.,Çakın’ı yanına alarak Saray’daki  bir banka şubesine götürmek istedi. Saray’a geldiği sırada  ‘şekerim düştü’ bahanesiyle bir lokantanın önünde aracı durdurtan Çakın, yakındaki trafik polisinden yardım istedi. Ardından 2 şüpheli gözaltına alındı.  

Kızılpınar'da yakalandılar

Soruşturmayı genişleten Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, diğer şüpheliler E.D. ve C.A’yı Kızılpınar’da yakalayarak gözaltına aldı.  Polisteki ifadelerinin ardından Saray Adliyesi'ne sevk edilen 4 şüpheli, “Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve gasp’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.