Polis suçüstü yakaladı !

Silivri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla ilgili olarak başlatmış olduğu mücadele son hızıyla devam ediyor. Ekiplerin özverili çalışması sonucu geçtiğimiz günlerde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 2 kişi suçüstü yakalandı.

Polis suçüstü yakaladı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri Fatih mahallesi Hastane caddesi üzerinde A.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığı ihbarına istinaden çevrede araştırma başlattı.

Bölgedeki çalışmalarını titizlikle yürüyen ekiplerin M.Ç.,A.K. ve E.D. isimli şahısların A.Y. ‘nin ikametgahına girip çıktıklarını tespit etti. Şahısların ikametgahtan ayrılmalarının üzerine şahısları takibe alan ekipler M.Ç.’yi diğer şahıslara temin ettiği uyuşturucu madde verdiği t4espit etti. Dur ihtarına uymayan M.Ç. ile ekipler arasında kovalamaca başladı. Şahıs kovalamacanın ardından zor kullanılarak üzerindeki uyuşturucu madde ile ele geçirildi.

Öte yandan A.Y.’nin evinde yapılan aramada da uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen bir miktar para ve delillere el konuldu.

A.Y. ve M.Ç. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmaktan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.