Seçim Bürosuna taşlı saldırı

ilivri'de Cumhur İttifakının seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişi yada kişilerce taşlı saldırı yapıldı. Saldırı sonrası seçim irtibat bürosunun camları kırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Seçim Bürosuna taşlı saldırı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Silivri Yeni mahalle Sarıkamış sokak üzerinde meydana geldi. Cumhur İttifakının açmış olduğu seçim irtibat ofisi sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce taşlı saldırıya maruz kaldı. Saldırı sonrasında seçim ofisinin camları kırıldı.

Yapılan saldırı sonrasında seçim irtibat ofisinde incelemeler yapan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz “Seçim bürosuna yapılan saldırıyı gerçekleştirenler yargı önünde hesap verecek. Birileri, yakmak, yıkmak, kırmak ve dökmek için bahaneler üretip huzuru bozmak için haince saldırıları yapıyorlar. Bu hain şer odaklarını ve onun destekçilerini şiddetle ve nefretle kınadığımızı her kesin bilmesini isterim. Milli menfaatler noktasında yapılan bu birleşmeden kim veya kimlerin rahatsız olduğu ortadadır. Bu tip saldırgan ve provokatif eylemler ile sonuç alınamayacağını Türkiye sevdalısı kalpleri yıldıramayacaklarını bilmeliler. Cumhur ittifakının birleştirici gücü bu tip saldırılar ile dizginlenmez. Biz desteği ve mücadele azmini milletimizden takdir ve başarıyı rabbimizden alıyor ve buna iman ediyoruz. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi La galibe İllallah lafzının tecellisini 1 Nisan sabahı tüm Türkiye’de göreceğiz” dedi.