Silivri Polisi göz açtırmıyor!

Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları şüphesiyle 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında eroin maddesi ele geçirildi.

Silivri Polisi göz açtırmıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay,dün Piri Mehmet Paşa mahallesi Ahmet Öney sokak üzerinde meydana geldi. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre daha önce uyuşturucu madde kullanmak suçundan sabıkası olan E.A. ve S.T. isimli şahısların şüpheli hareketler sergilemesi üzerine polis, şahısları takibe aldı.
şahıslar yine daha önce uyuşturucu madde kullanmak suçundan sabıkalı N.D. isimli şahıslarla buluşarak alışverişi gerçekleştirdi. Şahıs görevli polis memurları tarafından durdurularak yapılan üst aramasında 2 fişek eroin maddesi ele geçirildi. Şahıslar uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçuyla gözaltına alındı. Konu ile ilgili olarak bağlantılı olduğu şüphesiyle G.Ç. isimli şahısta aynı suçlardan gözaltına alındı.

Şahısların üst aramalarında ise uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen bir miktar paraya da görevlilerce muhafaza altına alındı.

Konuyla ilgili olarak tahkikatın devam ettiği öğrenildi.