Silivri Polisi, hırsızlara göz açtırmadı

Silivri'de çaldıkları eşyaların satışını yapan hırsızlar, Silivri Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tespit edilerek yakalandı.

Silivri Polisi, hırsızlara göz açtırmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’deki çeşitli adreslerden çaldıkları eşyaları hem ikinci el eşya satan işyerlerine hem de internet siteleri üzerinden satışını yaptığı belirlenen hırsızlar, Silivri Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

9 hırsızlık olayı çözüldü

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Silivri’deki çeşitli adreslerde yapılan hırsızlıklar sonucunda çalınan eşyaların satışının yapıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan incelemeler sonrasında bu eşyaların hem ikinci el eşya satan işyerlerinde hem de online alışveriş sitesinde satışının yapıldığının tespit edilmesi üzerine geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirdi.

Silivri’de gerçekleşen 9 farklı hırsızlık olayının failleri olduğu tespit edilen A.E. U.Ç. D.Ç. N.A. ve Y.A. isimli şüpheli şahıslar ile ikinci el satışını yapan işyeri sahipleri Ö.A. S.Ç. ve H.G. yapılan çalışmalar sonrasında gözaltına alındı.

5 şüpheli tutuklandı

Yapılan operasyonlarda 2 adet televizyon, 1 adet çit biçme makinesi ve 1 adet bulaşık makinesi ele geçirildi.Ele geçirilen elektronik eşyalar sahiplerine teslim edilirken, A.E. U.Ç. D.Ç. N.A. ve Y.A. isimli şüpheli şahıslar “evden hırsızlık, suç eşyasının satın alınması, kabul edilmesi, motosiklet hırsızlığı ” suçlarından mahkemeye sevk edildi. Şahıslar, mahkeme tarafından verilen tutuklama kararının ardından Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.