Bekarlar, Piri Paşa Camii'ni ziyaret etti

Restorasyon çalışmaları devam eden Piri Mehmet Paşa Camii'ni gezerek bilgi alan Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, 'İnşallah Kurban Bayramı'nın namazını burada kılacağız' dedi.

Bekarlar, Piri Paşa Camii'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, bugün Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ile birlikte restorasyonu devam eden tarihi Piri Mehmet Paşa Camii’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yetkililer, çalışmaların Ağustos ayının sonunda biteceğini söylediler.  

İl Özel İdaresi tarafından 7 Milyon 340 bin 660 TL’lik bütçe ile restorasyonuna başlanan tarihi Piri Mehmet Paşa Cami, 4 Kasım 2014 tarihinde tamamlanacaktı. 26 Kasım 2014 Çarşamba günü YÖRÜNGE’ye bilgi veren restorasyon yetkilileri, ‘6 aylık bir süre istedik. Daha geç ya da erken de bitebilir’ şeklinde konuşmuştu. Şimdi ise çalışmaların Ağustos ayının sonunda bitmesi bekleniyor.

BEKARLAR ‘SABIR’ DEDİ  

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ile birlikte bugün Piri Mehmet Paşa Camii’ni ziyaret ederek müteahhitlerden bilgi aldı. Kaymakam Bekarlar ve Dölek’i Silivri İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş karşıladı. Çalışmaların yapıldığı alanları gezen Bekarlar, “Ramazan’a yetişmedi. İnşallah Kurban Bayramı’nın namazını burada kılacağız” dedi. Ramazan da oluşacak yoğunluk için de önlem alacaklarını belirten Kaymakam Bekarlar, vatandaşlardan biraz daha sabır istedi.