15 ülkeden 600 köpek yarışma için podyumda

Silivri'de Uluslararası Köpek Irkları Federasyonu ile Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu'nun Silivri Belediyesi ile işbirliği yaparak düzenlediği Uluslararası Köpek Irkları Yarışması'na 15 ülkeden yaklaşık 600 köpek getirildi.

15 ülkeden 600 köpek yarışma için podyumda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu yıl da ev sahipliğini yaptıkları ‘11’inci Uluslararası Köpek Irkları Yarışması’na katılanlara başarı diledi.
Mimar Sinan Köprüsü Deniz tarafındaki Show Place’de 15 ülkeden 600 köpeğin getirildiği bu yıl 11’incisi düzenlenen bugünkü yarışmaya, sabahın ilk saatlerinden itibaren sevimli köpekleri ile gelenler heyecanlı göründü. İki gün sürecek yarışmada köpek sahiplerinin bir bölümünün beraberlerinde getirdikleri çadırları kullanarak soğuk havaya karşı önlem aldığı görüldü. Sevimli dostları tarayarak, bakımlarını yapan sahipleri, yarın açıklanacak sonucu heyecanla beklediklerini söyledi. Yarışmada hakemler tarafından Uluslararası Kinoloji Federasyonu’nun belirlediği standartlara göre kuyruk, kulaklarının yanı sıra yürürken başlarını nasıl taşıdıkları, nasıl adım attığı gibi kriterlere göre puan verileceği ifade edildi.