20 yaşındaki gence 'Devlet' eli uzandı

Geçtiğimiz günlerde SHA tarafından kamuoyunun bilgisine sunulan 20 yaşında geçirdiği trafik kazası yatağa mahkum olan gencin haberinin yayınlanmasının ardından Silivri Kaymakamlığı, Silivri Belediyesi ve birçok kamu kurumu ile vatandaşlar Gökhan Yılmaz için seferber oldu.

20 yaşındaki gence 'Devlet' eli uzandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberin yayınlanmasının ardından 20 yaşında yatağa mahkum olan genç için Silivri’deki yerel basın yayın organları da Gökhan Yılmaz’ın durumunun daha geniş kitlelere yayılması adına haberi sayfalarına taşıdılar.

Konudan haberdar edilen Silivri Kaymakamı Ali Partal, ilgili birimlere talimat vererek Gökhan Yılmaz için yapılması gerekenlerin ivedilikle yapılması talimatı verdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da EYKOM ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, Gökhan Yılmaz’ın gerekli ihtiyaçlarını karşılama noktasında gerekenin yapılması talimatını verdi. EYKOM ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de Yılmaz için acil olan ihtiyaçlarını karşılayarak teslim etti. Ayrıca Gökhan Yılmaz için gerekli olan fizik Tedavi hizmetini de ileriki günlerde vermeye başlayacak.

Silivri Kaymakamlığı ve Silivri Belediyesi dışında birçok kurum kuruluş ve vatandaşlar da Gökhan Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirterek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.