23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Davetlisiniz

Silivri Belediyesi, Çocuk Şenliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Silivrili çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatacak.

23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Davetlisiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrili çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği ile kutlayacak. 23 Nisan coşkusunu oyunlar oynayarak, resimler ve karikatür çizerek, animasyon ekipleriyle eğlenceli saatler geçirerek kutlayacak çocuklar; palyaçolar tarafından sosis balon yapımı, yüz boyama pamuk prenses, boyama alanları ve müzikli yarışmalar ile dolu dolu bir gün geçirecek. 

ÜNLÜ KARİKATÜRİST ERDOĞAN KARAYEL ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Dünyaca ünlü karikatürist Erdoğan Karayel, 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Silivri Sahili’nde çocuklarla buluşacak. Karikatürün nasıl ve hangi amaçla çizildiğini çocuklara anlatacak Karayel, Silivrili çocuklarla birlikte “Çocuk ve Barış” konulu karikatürler çizerek, en iyi çizimin seçileceği yarışmalar gerçekleştirecek. 

ÇOCUK ŞENLİĞİ 12.00’DE BAŞLAYACAK

Silivri Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği, Sahil Atatürk Meydanı ve Kordon Boyunda 12.00- 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Çocuklar yıl boyunca hazırlandıklarını gösterilerini de kurulacak sahnede sergileyecek.