3 Proje 3 Ödül

Marmara Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen “Örnek Belediyecilik Proje Yarışması”nda İSKİ, katıldığı 3 kategoride de ödüle layık görüldü.

3 Proje 3 Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve Yerel Yönetimler Ödülü olan Örnek Belediyecilik Proje Yarışmasının sonuçları açıklandı.

230 kurumdan 409 farklı projenin katıldığı yarışmanın Bilim Kurulu Başkanlığını Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu yaparken, jüri üyeleri de altı ayrı üniversitenin yerel yönetimler ve mahalli idareler uzmanından oluştu.

“Kurumsal Gelişim”, “Çevre ve Altyapı”, “Sosyo-Ekonomik ve Kültürel”, “Yapı İşleri, Mimarî ve Ulaşım Hizmetleri”, “Avrupa Birliği  ve Uluslararası İlişkiler” ile “Basın Yayın Tanıtım” çalışmaları olmak üzere altı ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada İSKİ, Çevre ve Altyapı, Kurumsal Gelişim ve Basın Yayın Tanıtım dallarında katıldığı 3 projesiyle iki 1.lik ve bir 2.lik ödülü aldı.

Ödül Getiren Projeler

Çevre ve Altyapı kategorisinde “Haliç’e Bir Nefes” projesiyle 1.lik,
Basın Yayın ve Tanıtım kategorisinde “İSKİ Harita Servisleri” projesiyle 1.lik ve
Kurumsal Gelişim kategorisinde “GSM Şebeke Üzerinden Layer2 3G WAN Bağlantı” projesiyle ise 2’lik ödülüne layık görüldü. 

Proje Sunumları ;

“Haliç’e Bir Nefes” projesi
İSKİ Harita Servisleri” projesi
“GSM Şebeke Üzerinden Layer2 3G WAN Bağlantı” projesi