Ak Parti, Öğretmenler Günü'nü Kutladı

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 18 ayrı gruba dağılarak tüm okulları ziyaret etti ve ilçede görevli yaklaşık 1500 öğretmene isme hitaben yazılı mektup ve çiçek verdi. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden emekli tüm öğretmenlere de 1 gün öncesinden posta aracılığıyla mektup gönderildi.

Ak Parti, Öğretmenler Günü'nü Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 18 ayrı gruba dağılarak tüm okulları ziyaret etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın öğretmenlerin ismine hitaben yazılı mektupları ve birer çiçek hediye eden AK Partililer, eğitim camiasının gününü kutladı. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli tüm öğretmenlere de 1 gün öncesinden posta aracılığıyla mektup gönderildi.  

KARAKAŞ VE EKİP ARKADAŞLARI, HASAN ÖZVARNALI’DAYDI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nu ziyaret ettiler.

Okulun geleneksel yemeğine katılan Karakaş ve ekip arkadaşları, bir sınıfta düzenlenen etkinliği de izledi. 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Can Dağaşan, Erdal Aslan, Yılmaz Kaya ve Mecit Bayar’ı makamında ziyaret eden AK Partililer, eğitim camiasının her zaman yanında oldukları mesajını verdiler.