Ak Parti'den Meclis'e 5 Önerge

Silivri Belediyesi Meclisi'nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Birleşimi 1. Oturumu bugün saat 10.00'da Meclis salonunda gerçekleşti. Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri 5 gündem maddesini önerge olarak verdi.

Ak Parti'den Meclis'e 5 Önerge
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Mayıs Ayı Meclis’inin 1. Oturumunda 5 adet önerge verdi.

Önergeler şu şekilde;

1- Konu: Çarşı Meydanına Yapılan Taş Döşemenin Maliyeti Hk.

Piri Mehmet Paşa mahallesi Ali Çetinkaya caddesinde yapılan yol düzenlenmesi çalışmalarının belediyemiz bütçesine maliyeti ne kadardır? Konu hakkında tarafımıza yazılı olarak bilgi verilmesini talep eder,İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

2- Konu: Çocuk Parkları Hk.

İlçemiz mahallerinde bulunan muhtelif yerlerdeki çocuk oyun parklarının çevre bakım ve onarım çalışmalarının yapılarak hizmete sunulmasını talep eder,İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

3-  Konu: Yeni Mah. Pazar Yeri Hk.

Geçtiğimiz aylarda Yeni mahallede bulunan yarı kapalı Pazar yerinin hizmete girmesine rağmen vatandaşlarımızın ulaşım konusunda mağdur oldukları görülmüştür. Mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep eder,İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

4- Konu: Cezaevi Lojmanları Pazar Yeri Talebi Hk.

Semizkumlar mahallesi Cezaevi lojmanlarında yaşayan vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda bölgeye Pazar yeri tahsis edilerek hizmetine sunulmasını talep eder,İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

5- Konu: Yol bakım çalışmaları Hk.

Selimpaşa mahallesi 201. Caddenin asfalt çalışmaları yapılarak, sorunlu bulunan sokaklarda tretuvar ve kaldırımların onarılmasını talep eder,İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.