Ali Çetinkaya'da Çalışmalar Başladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı Prestijli Yol ve Meydan Düzenleme çalışmaları, Silivri merkezde Ali Çetinkaya Caddesi'nde de start aldı.

Ali Çetinkaya'da Çalışmalar Başladı


Silivri Belediyesi 2011 yatırım programı kapsamında, ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlatılan Silivri Belediyesi Prestijli Yol Yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Silivri sahili Atatürk Caddesi ve bağlantılı sokaklarda tamamlanan yol düzenleme çalışmalarının ardından şimdi de, Park Hotel önünden, Uğur Mumcu (Çarşı) Meydanı ve Ziraat Bankası önüne kadar gelen Ali Çetinkaya Caddesi’nde çalışmalar başladı. Asfalt kazıma işlemiyle başlayan çalışmalar kapsamında, caddenin tamamında tretuvarlar genişletilerek yaya yürüyüş yolu arttırılacak. Granit taş kaplama yapılacak olan Ali Çetinkaya Caddesi, Uğur Mumcu Meydanı ve bağlantılı sokaklardaki düzenleme çalışmalarının iki ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

 

GEÇİÇİ MİNİBÜS GÜZERGÂHI

Ali Çetinkaya Caddesi’nde gerçekleşen yol ve meydan düzenleme çalışmaları nedeniyle,  Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin de kararı ile geçici bir trafik akış güzergâhı belirlendi. Ali Çetinkaya Caddesi’ni kullanan minibüsler de çalışmalar tamamlanıncaya kadar, Kısa Köprü üzerinden sahil istikametine, Atatürk Anıtı çevresinden İskele Sokağa, Belediye Hamamı önünden Cumhuriyet Caddesi üzerine devam edip, oradan da Ziraat Bankası önüne gelerek ana güzergâha çıkacak.