Avrupa Golf Şampiyonlarına Işıklardan Tebrik

Başkan Işıklar, Bayan Milli Golf Takımının katıldığı Macaristan'da gerçekleştirilen Avrupa Takım Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak başarılı olan Silivrili sporcuları makamında ağırladı.

Avrupa Golf Şampiyonlarına Işıklardan Tebrik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Silivrili sporculardan oluşan Türkiye Golf Federasyonu Bayan Milli Takımını makamında ağırladı. Bayanlar grubunda 9 ülkenin mücadele ettiği şampiyona da Begüm Yılmaz, Tuğçe Erden, Sena Ersoy ve Damla Bilgiç’in oluşturduğu Ay Yıldızlılar, Letonya ile final mücadelesinden galip ayrılarak şampiyonluğu Silivri’ye taşıdı. Başkan Işıklar tüm Türkiye’nin ve Silivrililerin göğsünü kabartan sporcuları tebrik ederek onlara altın hediye etti.
 
IŞIKLAR:“ DAHA BÜYÜK BAŞARILARA YELKEN AÇACAĞINIZA İNANIYORUM”
Başkan Işıklar, makamında ağırladığı genç sporculara; “Ülke olarak maalesef futbol başta olmak üzere bir kaç sayılı spor dalının dışında, alternatif spor dallarına ilgimiz yok denecek kadar düşük. Oysa ailelerin, belediyelerin ve hatta devletin doğru yönlendirmeleriyle gençlerimiz birçok branşta Türkiye’mizin adını dünyaya duyurmaya aday. Bu konuda Silivrimizin kızları en büyük örneğimiz. Bu kentte yıllar önce açılan sahalar, bugün Golf Milli Takımının bel kemiğini oluşturan çocukları yetiştirdi ve bugün bu takımın %80’ini Silivrili gençlerimiz oluşturuyor. Biraz destekle, biraz yürek koymakla başarının tesadüf olmadığını bu kızlarım tüm Avrupaya gösterdi. Şimdi eminim ki sırada çok daha büyük başarılara yelken açmak var. Hepimizin gururusunuz” Şeklinde konuşarak, başarılarının devamını diledi.