Başkonsolos Türam'ı Ziyaret Etti

Silivrili işadamlarıyla buluşmak üzere Silivri'ye gelen Bulgaristan Başkonsolosu Angel Angelov, Başkan Işıklar ile birlikte Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Başkonsolos Türam'ı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulgaristan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, bölge sanayicileriyle bir araya gelmek üzere Silivri’de ziyaret gerçekleştirdi. Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği ile yapacağı toplantı öncesinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir araya gelen Başkonsolos Angelov, belediyenin tarım çalışmalarını inceledi. Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret eden Angelov, bir yerel yönetimin tarım kalkınmasına öncelik olmasının önemine dikkat çekerek Başkan Işıklar’ı tebrik etti. 

ANGELOV İŞADAMLARIYLA BULUŞTU Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği’nin gerçekleştirdiği toplantıya katılan Bulgaristan Başkonsolosu Angel Angelov, işadamlarıyla buluştu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar toplantıya Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve ilgili birim müdürleriyle birlikte katıldı. Yatırımlara yönelik görüşmelerin yapıldığı toplantı Marin Prenses Otel’de gerçekleşti