BEDAŞ söz verdi !

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin bir süredir ara verdiği 'Çayın yanında Simit ' toplantıları yeniden başladı. SİAD yöneticilerinin bu haftaki misafirleri BEDAŞ, Safir Okulları ve Moody's Cafe Restaurant yöneticileri oldu

BEDAŞ söz verdi !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİAD’ın başlatmış olduğu “Çayın yanında simit” toplantılarının bu haftaki misafirleri BEDAŞ ve Moody’s Cafe Restaurant yöneticileri oldu.

Bedaş Bölge Müdürü Murat Yavemlier, Bedaş  Silivri Müdürü Orkun Özgan, Bedaş İşletme Şefi Atacan Özdemir, Mühendis Veysel Tepegöz, Bedaş Kurumsal İletişim Ayşenur Semerci, Safir Okulları Silivri Kampüs Müdürü Veli Çiçek, Müdür Yardımcısı Çetin Karakaya, Moody’s Cafe Restaurant halkla İlişkiler Müdiresi Tuba Uyar ve üyelerimiz katıldı.

BEDAŞ SÖZ VERDİ

BEDAŞ yöneticileri, Silivri’de yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verirken, SİAD yöneticileri de talep ve şikâyetlerini dile getirdiler. Bölgede sıkça yaşanılan elektrik kesintilerinden rahatsız olduklarını belirten SİAD yöneticileri yetkililerden sorunların bir an önce çözümlenmesi için söz aldı.

SAFİR OKULLARINDAN %35 İNDİRİM

Silivri’de yeni eğitim-öğretim hayatına giren Safir Okulları yöneticileri de SİAD üyeleri ile tanışmak ve okulları hakkında bilgiler verdi. SİAD üyelerinin çocuklarına kayıtlarda %35 indirim yapacaklarını belirtti.

MOODY’S CAFE’den %20 İNDİRİM

Yine Silivri’de hizmet sektöründe yer alan Moody’s Cafe’nin Halkla İlişkiler Müdiresi Tuba Uyar da yenilenen ve ürün yelpazesi genişleyen mekanları hakkında detaylı bilgiler vererek SİAD üyelerine de hizmet vermek istediklerini; üye ve yakınlarına %20 indirim uygulayacaklarını dile getirdi.