Boğluca deresi düzenlemelerinde son hız

Yaklaşık 9 yıldır tamamlanması beklenen Boğluca Deresi ıslah çalışmalarında sona yaklaşıldı. Dere çevresinde düzenlemeler son hızla devam ediyor.

Boğluca deresi düzenlemelerinde son hız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaların yapıldığı Söz sokak üzerinde incelemelerde bulundu. Betonlama çalışmalarının sürdürüldüğü sokak üzerinde asfaltlama çalışmalarına başlanılacak.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu yaptığı açıklamada “IBB tarafından yapılacak olan rekreasyon çalışmalarından sonra Boğluca deresi etrafı modern estetik kimliğine kavuşacak ve bir dönem sazlık, çöplük içinde olan dere yatağı artık ilçemizin görsellik açısından en prestijli bölgesini oluşturacaktır. Aynı bölgede, söz sokakta kaldırım çalışması yapan Silivri Belediyesi ekiplerine de teşekkür ediyorum. Bölge esnafı ve sakinlerinin bu çalışmalar boyunca göstermiş oldukları sabır ve anlayışa teşekkür ediyor, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için surecin yakından takipçisi olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi