Büyük bir savaş ve mücadele başlattılar !

Silivri Ülkü Ocakları başkanlığı, Ülkü ocakları genel başkanı, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un çağrısı üzerine, ülkü ocakları İstanbul il başkanı Kazım Erdi Aktunç'un taktiriyle Türk gençliğini 'uyuşturucu ve madde bağımlılığından 'kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele başlattı. Bu kapsamda Silivri Adliyesi önünde başlayarak Atatürk Anıtın önünde sona eren 'Haydi Durma sende pedal çevir' etkinliği düzenlendi.

Büyük bir savaş ve mücadele başlattılar !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Bölge başkanı Erhan Özkök ile vatandaşların destek verdiği etkinlik Silivri Adliyesi önünde başlayarak Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Anıt önünde açıklama yapan Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel “Üzülerek söylüyorum ki uyuşturucu denen illet maalesef artık liselerden ortaöğretim seviyesine kadar düşmüş durumda” dedi.

Ülkü ocakları genel başkanımız, Mersin Milletvekilimiz Sayın Olcay Kılavuz beyefendinin çağrısı üzerine, Ülkü ocakları İstanbul il başkanımız Sayın Kazım Erdi Aktunç beyefendinin taktirleri ile Türk gençliğini “uyuşturucu ve madde bağımlılığından “kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele başlattıkları da belirten Bedel sözlerini şöyle sürdürdü;“Gençliğimizi uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak durmak adına Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme sloganı adı altında ısrarla spora davet ediyoruz. Türk gençliği milli, manevi ve ahlaki değerleri ile bütünleşerek kendilerini geleceğe sağlıklı ve sağlam bir şekilde hazırlamak zorundadır. Uyuşturucu ve madde bağımlılığında bizim kaybedecek bir gencimiz dahi yoktur. Unutulmasın ki uyuşturucuya verilmiş bir genç kaybedilmiş bir vatan toprağıdır. O yüzden gençlerimizi bu illete bulaşmadan önce korumalı ve bilinçlendirmeliyiz. Bu mücadele toplumsal olarak verilmesi gereken bir mücadeledir ve herkes üzerine düşen görevi yapmak zorundadır. Bu kapsamda tüm aile sivil toplum kuruluşları ve halkımızı gençliğimizi bilinçlendirme görevine davet ediyoruz” dedi

Bedel sözlerini şu sözlerle sonlandırdı “Kahrolsun şer odakları yaşasın Ülkü Ocakları, Ne Mutlu Türküm Diyene”