Büyükçavuşlu Düğün Salonu Gün Sayıyor

Büyükçavuşlu Mahallesi’nin en büyük eksiklerinden ve mahalle sakinlerinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Düğün Salonu, Haziran’ın ilk aylarında hizmet vermeye başlayacak.

Büyükçavuşlu Düğün Salonu Gün Sayıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükçavuşlu Mahallesi’nin en büyük eksiklerinden ve mahalle sakinlerinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Düğün Salonu için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mahalle sakinlerinin ‘Mahallemizde düğün salonu olması bizim için bir hayal’ şeklindeki söylemleri üzerine bölgede düğün salonu için çalışmalar başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, açılışı Haziran ayının ilk haftalarına yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

844 m2 alan içerisinde yer alacak Silivri Belediyesi Düğün Salonu’nda; bay, bayan, engelli tuvaleti, gelin odası, oda 1, oda 2 olarak ayrılmış iki tane oda, sahne, sahne arkası, idari kısım, mutfak ve servis girişi bulunacak. Başkan Işıklar; “Bölgemizde uzun yıllar ihtiyacı karşılayacak kalite ve büyüklükte olacak Büyükçavuşlu Düğün Salonu, Silivri’deki birçok düğün salonundan çok daha lüks olacak” dedi