Çalış, Ekmek üreticilerinden destek istedi

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan adayı Alparslan Çalış, Ekmek üreticileri federasyonu Trakya bölge başkanlığını ziyaret ederek,28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan kongrede destek istedi.

Çalış, Ekmek üreticilerinden destek istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleşen ziyarette Ekmek üreticileri federasyonu Trakya bölge başkanlığı Ferhat Yılmaz başkanlığında Zafer Erik, Kaan Dirik, Bozan Akcan, İlyas Çepni ve Fatih Çepni hazır bulundu.
SİBESO Başkan adayı Alparslan Çalış ve ekibi, yapılacak seçim sonrasında hayata geçirilecek projelerini sıraladı.

Talip olduğumuz görevde önceliğimiz esnaflarımızla istişare olacak diyerek sözlerini sürdüren Çalış “Karşılıklı konuşmayan hiçbir sorun çözüm bulamaz. Esnafımızın daha mutlu, huzurlu ve esenlik içinde yaşamasının teminini sağlamak için her konuda istişarede bulunmak suretiyle eksiklerin giderilmesi noktasında çözüm odaklı çalışmaları el birliğiyle yapacağız. Tüm bunları sahip olduğumuz vicdan ve aklı ortaklaştırarak başaracağımıza gönülden inanıyorum. Haksız rekabeti önlemek adına yapılacak her türlü girişimi Silivri Belediye Başkanlığımız, odamız ve esnaflarımızla koordineli bir şekilde çalışarak el birliği ile ortadan kaldırmayı planladık” ifadelerini kullandı.

Ekmek üreticileri federasyonu Trakya bölge başkanlığı Ferhat Yılmaz da yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek seçimin sonunda kaybedenin olmadığı, kazanacak olan tarafın esnaf olması gerektiği temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret, toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.