Çalış ve ekibi basınla buluştu

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkan Adayı Alparslan Çalış, gerçekleştirdiği toplantı ile Yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimleri tanıtmak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çalış ve ekibi basınla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sahilinde bir kafede gerçekleştirilen toplantıda basınla bir araya gelen SİBESO Başkan adayı Alparslan Çalış ve ekip arkadaşları kendilerini tanıttı.

Toplantında konuşan Çalış “2018-2022 yılları arasında, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odasını temsil edecek yönetim kurulu aday arkadaşlarım, hepiniz yönetim kurulu tanışma toplantımıza hoş geldiniz. İnsanın kendini en mutlu huzurlu hissettiği yer ailesi, kendi evi, sıcak yuvası, çocuklarıyla oturup paylaştığı sofrası, sizlerde benim bir ailem olarak, bugünden itibaren öyle addediyorum. Kutlu bir yola çıkıyoruz. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası 28 Ocak 2018 tarihinde düzenlenecek olan, Genel kurulunda, siz ekip ve yol arkadaşlarımla, hizmet sektöründe esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızın huzuruna çıkacağız” dedi.

SİBESO Başkan adayı Alparslan Çalış’ın yönetim kurulu listesi

Başkan Adayı Alparslan Çalış

Ahmet Türkyılmaz, Akan İpek, Cüneyt Karaali, Çetin Yalın, Çetin Kıyıcı, Ertan Özkök, Gökay Erşek, Hakan Üstün, İlyas Kurulay, Koray Yönet, Mürsel Soydaş, Müstecep Sarıtaş, Necdet Gürpınar, Özer Sarıbaşak, Rabia Negiş, Sedat Uygur, Selçuk Düvenci, Tuncay Gümüş, Vedat Değirmenci, Zerrin Kuvaç, Zerrin Otman, Ziya Koçer