Canlar dayanışma gecesinde buluştu

Hacı Bektaş Veli Anadolu kültür Vakfı tarafından düzenlenen 'Cemevine destek' gecesinde milletvekili aday adayları kendilerini tanıtmak için birbirleriyle yarışırken işadamlarından oluşan bir grup Cemevinin birinci katını yapma taahhüdünde bulundular.

Canlar dayanışma gecesinde buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mega Saray tesislerinde gerçekleştirilen gecede Cemevinin birinci kat inşası için işadamlarından oluşan bir grup destek taahhüdünde bulundu. Yoğun bir katılımın olduğu gözlemlenen gecede kısa bir konuşma yapan Hacı Bektaş Veli Anadolu kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı Rıza Sevimli “Dayanışma gecemize hoş geldiniz, bildiğiniz gibi bu gecemizin amacı yapımı başlanılan Cemevinin tamamlanabilmesi için sizlerin desteğini almak üzere toplandık, arsamızı tahsis eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerimizi borç biliriz.Belediye meclisinde Cemevimizin resmi ibadet yeri sayılması kararına imza aran tüm belediye meclis üyelerine sonsuz teşekkür ederim”dedi.

Gece Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın konuşmasının ardından Yaşar Gören ve İbrahim Orçin’in türkü dinletisiyle devam etti. Derneğin gençlik kolları üyeleri tarafından seslendirilen türkülerle devam eden gece sonunda katılımcılar Grup Abdal’ın türkü ve ezgileriyle halaylar çektiler.