Çapkınların ödünü patlatan ayna!

İstanbul'da günlük olarak kiralanan evlere baskın yapıldı. Ortaya çıkan manzara çapkınların ödünü patlattı.

Çapkınların ödünü patlatan ayna!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Çünkü evlerin içindeki aynaların arkasına kamera konulmuştu.
İstanbul'da günlük olarak kiralanan evlere yapılan baskınlarda şok bulgulara rastlandı. Polis tarafından farklı bölgelere yapılan baskınlarda birçok evde aynaların arkasına gizlenmiş kameralar bulundu. Mobilyalı bir şekilde kiralanan evlerin birçoğunun garsoniyer olarak kullanıldığı öğrenildi.

YÜZLERCE SAAT KAYIT

Özellikle şehir merkezinin dışında pazarlanan evleri kullanan bazı kişiler, daha sonra ev içinde uygunsuz görüntüleriyle kendilerine şantaj yapılması üzerine şikayette bulununca, İstanbul'da günlük ev kullananların büyük bir tuzağa yakalandığı ortaya çıktı. Beylikdüzü ve Avcılar bölgelerindeki evlere baskın yapan polisler, birçok evin salon, banyo ve yatak odalarında bulunan aynaların arkasında, evi kullananların uygunsuz görüntülerini çekmek üzere kurulmuş kameralar buldu. Kameralarda yüzlerce saat kayıt bulunduğu tespit edilirken emniyet mensupları bulunan kameralar üzerine soruşturmanın genişletildiğini belirtti.

KAMPANYALI FİYATLAR

Beylikdüzü, Taksim, Avcılar, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Ataşehir ve Silivri civarında yaygın olarak kullanılan günlük kiralık evler, kimi zaman internet siteleri üzerinden kampanyalı olarak günlük 35 liraya bile kiralanabiliyor. Ortalama 1+1 dairelerin fiyatları ise 100 TL civarında oluyor. Kimi evler 'kameralara karşı güvenli' olarak pazarlanırken bu dairelerin fiyatları 200 TL'ye kadar çıkabiliyor. Genelde garsoniyer olarak kullanıldığı tespit edilen evlerin bazıları da 'jakuzili' olarak pazarlanıyor. Lüks evlerin fiyatları 200-300 bin TL arası değişiyor.

GİZLİ SIĞINAK

Günübirlik ilişki yaşayanlar artık otel yerine günlük evleri tercih ediyor. Ancak bu evlerde gizlice çekilen kayıtlar, kaçamak yapanları zor durumda bırakıyor.

(Takvim)