Çavdar 'Allah razı olsun 'deseler ne mutlu bize

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine, Doğrular Grup'un katkılarıyla çınar ağaçları dikildi.

Çavdar 'Allah razı olsun 'deseler ne mutlu bize
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Musa Kalay’ın okul etrafını ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Silivri EXPO’da stand açan okul yöneticileri etkinlik alanında karşılaştıkları Doğrular Grup yönetim kurulu başkanı Yetgin Çavdar’dan bu konuda destek talep etti. Konuya duyarsız kalmayan Çavdar, okul yöneticilerinin taleplerini karşıladı.
Dün okul bahçesinde okul yöneticileri ile Doğrular Grup yönetim kurulu başkanı Yetgin Çavdar, Şirketin genel Müdürü Salim Çavdar ve şirket çalışanları bir araya gelerek uygun olan yerlere Çınar ağaçları diktiler.
Yapılan etkinlikler ilgili bilgilere veren Yetgin Çavdar “Okulumuzun talebi bize iletildi. Konu ağaç ve eğitim yuvası olduğunda dayanamıyoruz. Yeşile ve doğaya önem verdiğimizden dolayı güzel bir işe vesile olalım istedik. Ağaç evlat gibidir, gölgesinde oturmak oksijeninden faydalanmak ve önemlisi de çevreye estetik görüntü kazandırmak. Başka hayırsever aramak yerine biz yapalım istedik. Umarım biz örnek oluruz. Çınar, yaşlandıkça güzelleşen bir ağaç, inşallah biri gölgesinde oturup dinlenirken “Allah razı olsun ”derse ne mutlu bize, baki kalan bunlar ”dedi.
Okul müdürü Musa Kalay da Doğrular Gurup yöneticilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.
Şirket ve okul yöneticileri ile öğrenciler diktikleri ağaçlara birlikte can suyu verdiler.