Çocuklar 'İHH çocuk şenliğinde' buluştu

İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Silivri Temsilciği tarafından düzenlenen ve çeşitli ilçelerdeki İHH himayesindeki çocukların bir araya geldiği 'Çocuk şenliği' Akçil Kardeşler Huzurevinde gerçekleştirildi.

Çocuklar 'İHH çocuk şenliğinde' buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akçil Kardeşler Huzurevi bahçesinde yapılması planlanan ancak hava muhalefeti sebebiyle Huzurevi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programa Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz, İHH Silivri Temsilcisi Mikail Yıldırım, Beylikdüzü İHH Başkanı Ahmed Aslanoğlu’nun yanı sıra, çok sayıda vatandaş ve çocuk katıldı.

 

Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı, ikramların yapıldığı ve bir birinden renkli gösterilerin sunulduğu etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi, Mehteran Takımı gösterisi de yapıldı.
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar “İHH Vakfı’nın biliyorum ki nerede hüzünlü bir insan görse onun yüzünü güldürmek için elini uzattığını şefkatle yaklaştığını, bugün de değişik ilçelerden çok sayıda çocuğumuzu bir araya getirmek suretiyle burada hoş bir hafta sonu geçirmek için düzenledikleri programa davet aldığım için mutlaka icabet edeceğimi söylemiştim. Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bütün misafirlerimize ve çocuklarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Bu programa ev sahipliği yapan Akçil Kardeşler Huzurevi yöneticilerine de teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice programlarda çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek üzere iyi eğlenceler, iyi hafta sonları diliyorum.”dedi.