Coşkulu Kabotaj Bayramına Yağmur Sabotajı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 85. yıldönümü, Silivri’de coşkulu etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalarda bu yıl da, ördek yakalama ve yağlı direk yarışması ilgi odağı oldu.

Coşkulu Kabotaj Bayramına Yağmur Sabotajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 85. Yıldönümü, Silivri’de Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Liman Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstikla l Marşı söylendi. Kutlama programına; Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkan Vekili Şener Yüksel, CHP Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Bilici ve Zafer Ercan, Başkan Koordinatörleri Mehmet Has ve Murat Yıldız, Silivri Liman Başkanı İhsan Yücesoy, sivil toplum ve kamu kurumu temsilcileri, oda başkanları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törenin ardından ilçe protokol üyeleri tekneyle denize açıldı. Protokol üyeleri, deniz şehitleri anısına hazırlanan çelengi denize bırakarak, 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 

ETKİNLİKLER RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 85. Yıldönümü, limanda düzenlenen etkinliklere devam etti.  Serbest yüzme yarışı, tekne yarışı, ördek yakalama yarışı ve yağlı direk yarışmasının gerçekleştiği programı izleyenler keyifli anlar yaşarken, yarışmalar da renkli görüntülere sahne oldu. Yapılan yarışmaların ardından dereceye girenlere; küçük altın, Silivri Belediyesi kitap seti ve madalya hediye edildi.