Çözüm Üretemeyecekseniz Niye Geliyorsunuz?

TEDAŞ Boğaziçi Bölge Müdürleri, sorunları dinlemek için geldikleri Silivri'de fırça yedi. Silivri Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden yetkililerin yüksek faturalar ve yaşanan kesintilerle ilgili çözüm bulamayacaklarını söylemesi üzerine Semizkumlar Mahalle Muhtarı Hatice Bıyıkoğlu, 'Madem çözüm üretemeyecekseniz niye geliyorsunuz? Gelmeyin' diye tepki gösterdi

Çözüm Üretemeyecekseniz Niye Geliyorsunuz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEDAŞ Boğaziçi Bölge Müdürleri Nejdet Aydın ve Mevlüt Yaylacı, Silivrili muhtarlarla araya gelerek sorunları dinledi. İlçe genelinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve faturaların kullanım bedelinin çok üzerinde gelmesinden doğan sorunların masaya yatırıldığı toplantıda muhtarlar yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Vatandaşların mağdur olmaması açısından gerekli önlemlerin alınması gerektiğini dile getiren muhtarlar, ayrıca TEDAŞ yetkilileri tarafından kendilerine dağıtılan formlarını da doldurarak acilen çözülme kavuşturulması gereken talep ve şikayetleri yazdı.

Aydınlatma ihtiyaçları 

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan ile diğer muhtarların sorunlarını dinleyen TEDAŞ Yetkilileri Mevlüt Yaylacı ve Nejdet Aydın, iletilen sıkıntıların ve taleplerin dağıtım şirketlerine iletileceğini ifade ederek; “Biz TEDAŞ olarak daha çok hizmete yönelik çalışmalar için buradayız. Köy ve mahalleriniz de elektrik direği ya da aydınlatmayla ilgili hizmete ihtiyaçlarının giderilmesiyle ilgili buradayız ve bununla ilgili çözüm üretebiliriz. Elektirik faturaları ve yaşanan kesintilerle ilgili sorunlara biz bakmıyoruz BEDAŞ bakıyor. Biz bu konuda çözüm üretemeyiz. Ancak sorunu elektrik dağıtım kurumuna iletebilir” dediler.

Biz çözüm istiyoruz

TEDAŞ yetkilillerinin bu sözleri üzerine Silivri Semizkumlar Mahalle Muhtarı Hatice Bıyıkoğlu; “Madem çözüm üretemeyeceksiniz neye geliyorsunuz. Gelmeyin o zaman. Biz çözüm istiyoruz. Yaşanan elektrik kesintilerinden ve kulanım bedelinin çok çok üzerinde gelen faturalardan vatandaşlarım mağdur. Biz bununla ilgili bir çözüm istiyoruz” diyerek tepki gösterdi. Muhtar Hatice Bıyıkoğlu’nun bu sözlerine diğer muhtarlar da destek verdi.

Gazetem İstanbul