Cumhurbaşkanı seçimine engelsiz ulaşım

Silivri Belediyesi, 24 Haziran 2018'de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanacak engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşlarımızı oy kullanmaya götürecek.

Cumhurbaşkanı seçimine engelsiz ulaşım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi, geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran 2018’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de oy kullanmak isteyen engelli, hasta ve yaşlı yurttaşlarımı seçim sandıklarına götürecek. Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Meral Demir Kutlu, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: “24 Haziran Pazar Günü gerçekleşecek olan seçimlerde oy kullanmak isteyen engelli, hasta ve evden çıkamayan vatandaşlarımızı gün boyunca özel nakil aracımızla evlerinden alarak oy kullanacakları okula götürüp, refakat hizmeti vereceğiz. Kayıtları almaya başladık. Müracaat için Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezimize 728 67 28 numaralı telefon ile ulaşabilirsiniz.”

Deneyimli sağlık ekibi ile hafta içi 08.30- 17.30 saatleri arasında tam donanımlı hasta nakil ambulansı ile hizmet veren Silivri Belediyesi ekipleri, 9 yılda toplam 13 bin 294 kişiye hasta nakil hizmeti verdi.