Değirmenköy’de Modern Düzenlemeler Başlıyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Değirmenköy Mahallesi’nde başlanılacak Prestijli Yol Düzenleme çalışması öncesinde ekip arkadaşlarıyla birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

Değirmenköy’de Modern Düzenlemeler Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe merkezinden başlattığı Prestijli Yol Düzenleme çalışmaları eş zamanlı olarak mahallelerde de start alıyor. Değirmenköy’de bu hafta başlayarak, 3 ay boyunca devam edecek olan yol düzenleme çalışmaları öncesinde bölgede incelemede bulunan Başkan Işıklar’a, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Belediye Başkan Koordinatörü Mehmet Has ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak da eşlik etti.

 

IŞIKLAR MAHALLE HALKININ ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Bölgede yaptığı tespitlerin ardından kahvehaneleri ve esnafı dolaşan Başkan Işıklar, Değirmenköy Mahallesi’nde hayata geçirmeyi planladığı yol düzenleme çalışmalarını paylaştı. Esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Işıklar, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, çalışmalara Değirmenköy sakinlerini mağdur durumda bırakmadan hızla başlayıp bitirmeyi istediklerini söyledi.

 

YAPILACAK ÇALIŞMALAR

Değirmenköy Mahallesi’nde yapılacak Prestijli Yol düzenleme çalışmaları kapsamında, Atilla Sokağın bir kısmının yayalaştırılması gerçekleştirilecek. Atatürk Caddesi’nin Gölet Yolu Caddesi başlangıcından, Gazi Recep Aslantürk Sokağa kadar olan yolun asfalt kaplaması, aydınlatma çalışması ve çift taraflı mineral yüzeyli beton kaldırım kaplaması yapılacak. Köroğlu çarşısı çevresindeki Yıldırım Sokak, Lale Sokak, Cengiz Sokakta yol gövdesi beton parke ve tretuvarlarda ise mineral yüzeyli beton parke kaplama çalışması ve aydınlatma çalışması gerçekleştirilecek. Merkez çarşının çevresindeki Namık Kemal Caddesi, Atilla Sokak ve Osman Bey Sokakta ise yol gövdeleri küp taş kaplama, tretuvarlar ise granit plak kaplama yapılacak.