Dikkat ! Elektrik kesintileri yapılacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Kesintilerin yapılacağı bölgeler ve detayları şöyle

Dikkat ! Elektrik kesintileri yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Ocak 2018 Cumartesi günü planlı kesinti proğramı

KABAKÇA Mh., CEMAL OGAN Cd.DESİ Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında AKÖREN Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

8 Ocak 2018 Pazartesi günü planlı kesinti programı 

ÇELTİK Mh., ÇERKEZKÖY Cd.DESİ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BALABAN Mh., GÖKTÜRK Cd., UZUNGÖL Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., ALGÜR Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında08:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., LÜTFÜ VARDAR Cd., ÇANAKKALE Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., HALİT ZİYA UŞAKLIGİL Cd., LÜTFÜ VARDAR Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., FATİH Cd., İNKILAP Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

9 Ocak 2018 Salı günü planlı kesinti programı

FENER Mh., BEKİR SITKI SAY Sk., GÜRKAN ULUŞAHİN Sk., MUSTAFA KEMAL Cd.DESİ Sk., UGUR BIÇAKER Cd., GREENLAND 2 Sk., KARASİNAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., PEKGÖZ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., HAYDAR ALİYEV Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., PEKGÖZ Cd., KİRİŞHANE Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.