Dikkat ! Elektrik kesintileri yapılacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Kesintilerin yapılacağı bölgeler ve detayları şöyle

Dikkat ! Elektrik kesintileri yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Ocak 2018 Salı günü planlı kesinti programı
FENER Mh., BEKİR SITKI SAY Sk., GÜRKAN ULUŞAHİN Sk., MUSTAFA KEMAL Cd.DESİ Sk., UGUR BIÇAKER Cd., GREENLAND 2 Sk., KARASİNAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., PEKGÖZ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., HAYDAR ALİYEV Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., PEKGÖZ Cd., KİRİŞHANE Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

10 Ocak 2018 Çarşamba günü planlı kesinti programı

GÜMÜŞYAKA Mh., ALGÜR Cd., GÖRENEK Sk., ZİLE Sk., MUSA Sk., NİKSAR Sk., GÖLYAKA Sk., KAHTA Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında08:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., ŞEHZADE MEHMET Cd., KARACAÖREN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., ABDİAĞA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., ŞEHZADE MEHMET Cd., SEYDİ ALİ REİS Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

11 Ocak 2018 Perşembe günü planlı kesinti programı 

BALABAN Mh., KOCATEPE Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., ELMALIK Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., BAĞDAT Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.