Dikkat! Elektrik kesintisi var

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Kesintilerin yapılacağı bölgeler ve detayları şöyle

Dikkat! Elektrik kesintisi var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Ocak Pazar günü planlı kesinti programı 

ALİBEY Mh., AKGÜN SİLİVRİLİ Cd., HASAN KORSAN Sk., ZAHİT KAYNAR Sk., KOCABAYIR Sk., GÜMÜŞ Sk., İHSAN SARIBEKİR Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında08:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FEVZİPAŞA Mh., GÖLET Cd., MEZBAHA Sk., BALABAN Mh., ASLANAĞZI Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

15 Ocak Pazartesi günü planlı kesinti programı 

BÜYÜK SİNEKLİ Mh., KÜÇÜK SİNEKLİ Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında08:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

16 Ocak Salı günü planlı kesinti programı 

GÜMÜŞYAKA Mh., YAKUP KADRİ KARAOSMANOĞLU Cd., DOMANİÇ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında08:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(10585-25785)

İHSANİYE Mh., İSTANBUL Cd.DESİ Sk., GÜMÜŞPINAR Mh., AYDINLAR Mh., YAYLACIK Mh., ATATÜRK Mh., FATİH Mh., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında DANAMANDIRA Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SEMİZKUMLAR Mh., EBUBEKİR Cd., TERAKKİ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında12:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.