Dikkat! Elektrik kesintisi yapılacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Silivri'nin bazı mahallelerinde elektrik kesintileri yapılacağı bildirildi.

Dikkat! Elektrik kesintisi yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Şubat 2018 Cuma günü 

FEVZİPAŞA Mh., SÖĞÜT Cd., ERDOĞAN Sk., GURUR Sk., HAKİMBEY Sk., GÜMÜŞYAKA Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında04:30 - 08:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MİMAR SİNAN Mh., YAVUZ SELİM Cd., YENİ Mh., NURULLAH BALDÖKTÜ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SEYMEN Mh., GAZİ YİĞİT Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında07:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

24 Şubat 2018 Cumartesi günü 

MİMAR SİNAN Mh., YAVUZ SELİM Cd., YENİ Mh., NURULLAH BALDÖKTÜ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

AKÖREN Mh., FANATİK Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ALİBEY Mh., HALİM ULUŞAHİN Cd., ŞAHİN Sk., GÜVERCİN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ALİBEY Mh., ALBAY YUNUS DİRİK Cd., BERRAK Sk., DERİN Sk., ERCİYES Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ALİBEY Mh., HALİM ULUŞAHİN Cd., KARTAL Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ALİBEY Mh., ALİ BOSTANCI Sk., MUSA ÇAVUŞ Sk., HASAN KORSAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında15:00 - 17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

25 Şubat 2018 Pazar günü 

PİRİ MEHMET PAŞA Mh., YOĞURTHANE Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

PİRİ MEHMET PAŞA Mh., BAŞKOMUTAN Cd., ÇİLİNGİR Sk., ŞİŞMANOĞLU Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında10:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ALİBEY Mh., KOYUNCU Sk., İSMAİL ÖZTUNCA Sk., FEVZİ ÇAKMAK Cd., ALİBEY ÇEŞME Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 10:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

PİRİ MEHMET PAŞA Mh., PİRİPAŞA Sk., BAŞKOMUTAN Cd., CUMHURİYET Cd., HAVUZLU KAHVE Sk., MUMHANE Sk., YEMENCİLER Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında13:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MİMAR SİNAN Mh., İNÖNÜ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında15:00 - 17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.