Dirftçiler Çiko'ya vurdu!

Silivri eski festival alanında akşam saatlerinde drift (araç kaydırma) yapılması çevrede yaşayanları rahatsız ediyor. Geçtiğimiz gün bölgede drift yapan bir araç, çevre sakinlerinin bakımıyla ilgilendiği Çiko isimli köpeğe çarparak kaçtı. Vatandaşlar tepkili...

Dirftçiler Çiko'ya vurdu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri eski festival alanını bulunduğu boş arazide gece geç saatlerde hemen her gün drift yapan gençler, bu kez bir köpeği canından ediyordu. Araç kaydırma hareketlerin haricinde bölgede yaşayan vatandaşları da rahatsız eden gençler için işlem yapılması isteniyor. Bölgede güvenliğin olmadığını söyleyen vatandaşlar, “Gençler burada toplanıyor ve arabalarıyla tehlikeli hareketler yapıyor. Çıkan sesler bizleri rahatsız ediyor” dediler.

‘NASIL BİR VİCDAN BU?’

Gençlerin alkol alıp, son ses müzik dinlediğini iddia eden vatandaşlar, “Buraya gelip kafa çekiyorlar. Arabalarının seslerini de son ses açıyorlar ve biz rahatsız oluyoruz. Bu olanlar yeni şeyler değil. Her gün bu serseriler buradalar. Geçtiğimiz günlerde burada baktığımız Çiko isimli köpeğimize çarptılar ve durmadan kaçtılar. Nasıl bir vicdan bu? Yaptın bir hata bari yetkililere haber ver alsınlar köpeği” şeklinde konuştular.    

‘HUNDAI-30 MARKA BEYAZ RENKLİ ARABA’     

Gece geç saatlerde olayın gerçekleştiğini belirten vatandaşlar, “Çiko’muza kasten çarptılar. Hundaı-30 marka rengi beyaz ve camları filmli bir arabaydı. Hemen Silivri Belediyesi ekiplerine haber verdik. Çiko’muzu gelip aldılar. Dua edelim ki iyileşsin. Bu kötü insanların arasında yaşamak için diren Çiko. Dualarımız seninle sakın kendini bırakma” dediler.

Vatandaşlar, yetkililerin acilen bir çözüm bulması gerektiğini söyleyerek sözlerine son verdiler.