Ekmek üreticilerine hijyen eğitimi verildi

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile İstanbul Ticaret odası arasında yapılan protokol gereği Silivri'de faaliyet gösteren ekmek üreticilerine yönelik hijyen eğitimi düzenlendi.

Ekmek üreticilerine hijyen eğitimi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Yaşar Kemal Sergi salonunda gerçekleştirilen eğitim programına Silivri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, Ekmek Üreticileri Federasyonu Trakya Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz, Başkan yardımcısı Zafer Erik ve İstanbul Ticaret Odası yetkilisi Osman Kanatlı’nın yanı sıra Silivri köy ve mahallelerinde hizmet veren fırınlarda ekmek üretiminde, satışında ve dağıtımında görev alan personel ve işletme sahipleri katıldı.

Ekmek üreticilerine hijyen eğitimi verildi

Eğitimlerle ilgili bir açıklama yapan Ekmek Üreticileri Federasyonu Trakya Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz “Bu sertifikaların mevzuat açısından zorunlu olarak alınması gerektiği için almayan işletmelerin yararına olacaktır. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen Silivri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz sayın Kemal Benli beyefendinin şahsında tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu tür eğitimleri fırsatı olarak görüyoruz. Temizlik imandan gelir. Yaptırımlara gerek kalmadan üreticilerimizin bu bilinçle hareket etmeleri gerekiyor” diye konuştu.

Ekmek üreticilerine hijyen eğitimi verildi

Gıda mühendisleri Nurcan Bakır Özata ve Handegül Aytuna Yalçın’ın vermiş olduğu eğitim semineri yaklaşık 2 saat sürdü.

Ekmek üreticilerine hijyen eğitimi verildi