Elektrik kesintileri yapılacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Yatırım programı ve Bakım çalışmaları kapsamında kesintilerden etkilenecek bölgeler şöyle

Elektrik kesintileri yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat 2018 Salı  günü planlı kesinti programı

GÜMÜŞYAKA Mh., GENÇOSMAN Cd., İZZET Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında08:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FEVZİPAŞA Mh., ÇAYBAŞI Sk., CENGİZ Sk., KETEN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 10:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

İSMETPAŞA Mh., GÜNEBAKAN Sk., ORHANGAZİ Cd., GÜLNAZ Sk., HAZAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında10:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SEMİZKUMLAR Mh., TERAKKİ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:30 - 13:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

PİRİ MEHMET PAŞA Mh., İNÖNÜ Cd., HACIBEY TURAN Sk., RECEP SİLAHTAROĞLU Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında14:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FEVZİPAŞA Mh., MEZBAHA Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında12:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

7 Şubat 2018 Çarşamba günü planlı kesinti programı

CUMHURİYET Mh., ANADOLU Cd., EGEMEN Sk., DEMİRHAN Sk., KIZILÇAM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

İSMETPAŞA Mh., FLORYA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

CUMHURİYET Mh., DOKTOR CEMAL KOZANOĞLU Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında14:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

CUMHURİYET Mh., MANOLYA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

8 Şubat 2018 Perşembe günü planlı kesinti programı 

ORTAKÖY Mh., İLTER Bul., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.