Elektrik kesintilerine dikkat!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Silivri'nin bazı bölgelerinde Bakım programları kapsamında elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.

Elektrik kesintilerine dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

09 Nisan 2018 Pazartesi günü planlı kesinti programı

FEVZİPAŞA Mh., DERMAN Sk., ZÜBEYDE HANIM Sk., FLORYA Cd., NAMIK KEMAL Cd., İSMETPAŞA Mh., HAZAN Sk., GÜLNAZ Sk., HALİÇ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

10 Nisan 2018 Salı günü planlı kesinti programı

OVAYENİCE Mh., BAKİ Cd., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında KADIKÖY Mh., KADIKÖY Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SANCAKTEPE Mh., ŞEHİT AHMET KAMIŞOĞLU Cd., ALTINÇEŞME Cd., CEBİR Sk., KIYMET Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

11 Nisan 2018 Çarşamba günü planlı kesinti programı 

SEMİZKUMLAR Mh., UYUM Cd., EBUBEKİRE 23 Sk., EBUBEKİRE 22 Sk., EBUBEKİRE 11 Bul., VESİLE Sk., SİNPAŞ SEALYBRİA ST Küm., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

12 Nisan 2018 Perçembe günü planlı kesinti programı

SANCAKTEPE Mh., HACI ARİF BEY Cd., HACI NURETTİN AKBULUT Cd., ÇOBAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.