Elektrik kesintilerine dikkat !

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Silivri'nin bazı bölgelerinde Bakım programları kapsamında elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.

Elektrik kesintilerine dikkat !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

08 Mayıs 2018 Salı günü planlı kesinti programı

BALABAN Mh., BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK Cd., MİMAR HAYRETTİN Cd., SANCAKTEPE Mh., ALTINÇEŞME Cd., BÜYÜK ÇAVUŞLU Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

09 Mayıs 2018 Çarşamba günü planlı kesinti programı 

ALİBEY Mh., TURGUT BİNGÖL Sk., HALİM ULUŞAHİN Cd., ŞERAFETTİN ARDA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

10 Mayıs 2018 Perşembe günü planlı kesinti programı 

CUMHURİYET Mh., DOKTOR CEMAL KOZANOĞLU Cd., ÇETİN EMEÇ Cd., KINALI Cd., KADRİ HASEKİ Cd., KAVAKLI Mh., KAVAKLI Cd., HÜRRİYET Mh., İSPİR Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

11 Mayıs 2018 Cuma günü planlı kesinti programı 

YENİ Mh., VARNALI Cd., DOKTOR SADIK AHMET Cd., ALİPAŞA Mh., GÜNPINAR Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.