Elektrik kesintisi yapılacak!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı mahallelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Kesintilerin detayları şöyle

Elektrik kesintisi yapılacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Nisan 2019 Cuma günü planlı kesinti programı

GÜMÜŞYAKA Mh., KOCATEPE Cd., SERHAT Cd., ERTUĞRULGAZİ Cd., HAYDAR ALİYEV Cd., BALABAN Mh., HARMAN Cd., UĞUR MUMCU Cd., ÖZTÜRK Cd., KEMALPAŞA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

20 Nisan 2019 Cumartesi günü planlı kesinti programı

GÜMÜŞYAKA Mh., ETHEM Cd., İZZET Cd., KONURALP Cd., MUSTAFA FEVZİ ÇAKMAK Cd., YAKUP KADRİ KARAOSMANOĞLU Cd., ALGÜR Cd., GENÇOSMAN Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

ALİBEY Mh., EMİN Cd., MURTEZA YÖNET Sk., SİNEMA Sk., GENÇFİDAN Sk., DOKTOR ŞEMSETTİNBEY Sk., ASIM ÇAVUŞ Sk., FATİH Mh., IŞIKLAR Sk., KIRKALE KAPISI Sk., HİKMET ÇOLAK Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

CUMHURİYET Mh., ANADOLU Cd., ALKONCA Sk., YUDUM Sk., HEDEF Sk., DURU Sk., DEMİRHAN Sk., DİCLE Sk., İBRAHİM EZGİN Sk., KINALI Cd., ACAR Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.