Elektrik kesintisine dikkat!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.Kesintiler, bir çok bölgede 9 saate kadar sürecek...

Elektrik kesintisine dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21 Aralık 2017 Perşembe 

BEYCİLER Mh., İSTASYON Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YENİ Mh., MUSTAFA KEMAL Cd., TAŞLAR Sk., FENER Mh., MÜNİFPAŞA Sk., BEKİR SITKI SAY Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YENİ Mh., ŞEYH ŞAMİL Cd., MEHMET SİLİVRİLİ Cd., TURGUT REİS Cd., GAZİ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında10:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

22 Aralık 2017 Cuma 

MİMAR SİNAN Mh., GÜNPINAR Sk., HASAN ONATER Sk., ULUS Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında10:00 - 17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FENER Mh., BEKİR SITKI SAY Sk., GREENLAND 2 Sk., GÜRKAN ULUŞAHİN Sk., MUSTAFA KEMAL Cd.DESİ Sk., MÜNİFPAŞA Sk., UGUR BIÇAKER Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

23 Aralık 2017 Cumartesi 

ORTAKÖY Mh., İBRAHİM YİRİK Sk., HARBİYE Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında10:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.