En Çok Atık Pili Çayırdere Topladı

İstanbul genelinde başlatılan “Atık Pil Toplama Kampanyası” kapsamında Silivri genelinde en çok pil toplayan dört okula Silivri Belediyesi tarafından sertifika ve fotoğraf makinesi hediye edildi

En Çok Atık Pili Çayırdere Topladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul genelindeki tüm okullarda başlatılan Atık Pil Toplama Kampanyası’nda Silivri’de en çok atık pil toplayan dört okul, Silivri Belediyesi tarafından ödüllendirildi. Yürütülen kampanyada birinciliği Yolçatı İlköğretim Okulu, ikinciliği Çayırdere İlköğretim Okulu, üçüncülüğü Kavaklı İlköğretim Okulu ve dördüncülüğü de Çeltik İlköğretim Okulu kazandı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici ile Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birim Sorumlusu Sema Kurt dereceye giren ilk dört okulu da ziyaret ederek, sertifika ve fotoğraf makinesi hediye ettiler.

Etkinlik kapsamında Silivri Belediyesi Çevre Müdürlüğü tarafından okullardan toplanan atık piller, zararsız hale getirilmek ve geri dönüşümü sağlanmak üzere Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Türkiye Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği’ne teslim edildi.