Engelli Araç Şarj İstasyonu Hizmete Girdi

Silivri Belediyesi tarafından ilçe merkezine yerleştirilen, güneş enerjisiyle çalışan engelli araç şarj istasyonu ile ücretsiz internet ve telefon şarj imkânı sağlayan enerji paneli hizmete girdi.

Engelli Araç Şarj İstasyonu Hizmete Girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri merkezde Yaşar Kemal Sergi Salonu bahçesine yerleştirilen Silivri Belediyesi Engelli Araç Şarj İstasyonu ile Ücretsiz Wi-Fi ve Telefon Şarj Noktası hizmet vermeye başladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın katılımıyla gerçekleşen tanıtım programında cihazların şarj denemeleri yapıldı. “Silivri’de yaşamı kolaylaştırmak ve daha güzel kılmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyen Başkan Işıklar, kurulan istasyonların engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracağının altını çizdi. Sıkça biten akıllı telefon şarjlarının da kurulan istasyonlarda kolayca doldurulabileceğini belirten Işıklar, kablosuz internet alanını da inceledi. 

6 ENGELLİ ARACI AYNI ANDA ŞARJ EDEBİLEN İSTASYON

6 adet engelli aracı aynı anda 4-5 saatte tam şarj edebilen, üzerinde tanıtım ekranı olan Engelli Araç Şarj İstasyonu, aynı zamanda 4 adet USB bağlantısı ile cep telefonu ve tablet şarj edebilme özelliğine sahip. Yan bölgelerinde bulunan 220 Volt elektrik, sabah 10.00 - akşam 22.00 saatleri arasında çalışıp enerji bağlantısı standart olmayan cihazları da şarj edebiliyor. 

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ VE TELEFON ŞARJ NOKTASI

Yaşar Kemal Sergi Salonu bahçesinde yer alan pervaneli enerji paneli ise, tamamen güneş enerjisi ile çalışarak 6 adet telefonu aynı anda şarj edebilme özelliğine sahip. Ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi) hizmeti de verilen alanda T.C kimlik kaydı ile 20 dakika boyunca internet bağlantısı veriliyor. Aynı anda birçok kişiye hizmet verebilecek N-direk, tüm enerjisini güneşten alarak, doğal kaynakları tüketmeden hizmet veriyor.