Fatih Mahallesi'nde İftar sofraları dolup taştı

Silivri Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her gün ayrı bir mahallede kurulacak iftar sofralarının bir diğeri Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Mahallesi'nde İftar sofraları dolup  taştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan ayının birlik ve beraberliğini sürdürmek için mahallelerde iftar sofraları kurdurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fatih Mahallesi’nde binlerce kişilik iftar sofraları kuruldu. Fatih Mahallesi Havuzlu kahve önünde kurulan iftar sofralarına mahalleliler yoğun ilgi gösterdi. İftar programına katılan CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar da mahalleliler ile aynı sofrayı paylaştı.

Işıklar: '' Bu ezan, bu bayrak altında sonsuza kadar yaşaılmaya devam edecek''

Hemşerilerinin Ramazanını kutlayan Başkan Işıklar, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz ibadetleri kabul etsin. Bizim en büyük güzelliğimiz işte burada, bu mübarek gecelerde güzel dinimizin vecibelerini yerine getirmek için toplanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti İslam âleminin en güzel halinin yaşandığı tek yer, Bu ezan, bu bayrak altında sonsuza kadar yaşatılmaya devam edecek. Siz bizim gurur tablomuzsunuz, hem ibadetimizi yapacağız, hem meydanları dolduracağız İlçemle, mahallemle gurur duyuyorum. Nice Ramazanlara huzur, barış içinde erişmenizi gönülden diliyorum şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, sağ olun var olun.'' dedi.