Festival gibi etkinlik gün sayıyor

Aileler için özel alan yapılacak, çocuklar için oyun parkı kurulacak, tarım aletleri ve traktör firmalarının yer alacağı stantlar açılacak. Diğer yandan halk oyunları ekibi etkinlik içerisinde gösteri sunacak. Palyaçolar ise gün boyu çocukları eğlendirecek.

Festival gibi etkinlik gün sayıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Atıcılık ve Avcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği (SAVAİSK), 7 Mayıs'ta yapılacak trap atışları ve bahar şenlikleri için geniş bir organizasyon düzenliyor. Sadece avcı derneklerine değil, bölgedeki çiftçi ve tarım kuruluşlarına da davetiye gönderildiği öğrenildi. Silivri'deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşu başkanları, siyasetçiler ve sporseverlerin 7 Mayıs'taki etkinliğe katılması bekleniyor.

4. Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Turnuvası'nda "Silivri'nin tanıtımı" birinci hedef olurken, diğer yandan sporun birleştirici gücüne vurgu yapılacak. SAVAİSK yöneticileri, yurt dışından da avcıların geleceğini ifade ederken, "Biz ilk olarak ilçemizin tanıtımını hedef alıyoruz. Bu coğrafyadaki güzellik başka bir yerde yok. Av sporu için birçok imkan var. Binlerce kişi bu sporu yapmak isteyip yapamıyor ama biz bu imkanı onlara sunuyoruz. Bulgaristan, Yunanistan, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul ilçelerinden avcı dostlarımız etkinliğimize gelecek. Bu da ilçemizin reklamı demektir. Güzel ve geniş katılımlı bir organizasyon hazırlıyoruz" açıklamasını yaptı.   

Tarih: 7 Mayıs 2017 Pazar 

Adres: Silivri Değirmenköy Gölet Yolu Çamlık Mevkii