Hafriyatçılar kooperatif kurdu

Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Hafriyatçılar kooperatif kurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi’nin dün gerçekleştirilen açılışına; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekili Arif Kanık, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı ile birlikte çok sayı da davetli katıldı.
 
“SİLİVRİ’DE GÜZEL TUTTURDUK”
Özkök, Kortek, Güven, Şubukel, Güçlü, Yıldırım, Çolakoğlu, Akal, Murat, Erollar ve Kıraç Hafriyat şirketlerinin bir araya gelerek kurduğu Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi'nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Özcan Işıklar;
“Dünyanın birçok ülkesinde kooperatifleşmek demek; bir güç birliği demek, el birliği demek, o mesleğin daha yüksek şartlarda daha iyi şartlarda yapılabilmesi için en güzel mekanizmalar demek. Bunu burada Silivri’de çok güzel tutturduk. Bütün işletmeler balıkçılarından tutun kooperatifleşerek, tarımsal kalkınma kooperatiflerinden tutun, balıkçılar kooperatifinden, taşıyıcılar kooperatifinden, nakliyeciler hep kooperatif adı altında tüzel kişilik sayısız yararları var. Alanımız müsait olduğu için taşıyıcılar kooperatifiyle, Oda Başkanımız sevgili Recep ağabeyimiz bu konuyu gündeme getirdiğinde ben çok da olumlu baktım. Bu mesleğin bir yerde bulunur olmasını sağlamak için, temsil açısından, bir yerde bulunur olması açısından önemli olduğunu tahmin edersiniz ki böyle olduğunu da göreceğiz” dedi.
 
“HER MAKİNE BİR ESNAF DEMEKTİR”
“Bu sektörün çok daha etkin ve güçlü olarak yer alabilmesi için böyle bir birleşmenin böyle bir beraberliğin faydasını umarım görürsünüz” diyen Işıklar, “Allah daha çok işlerinizi nasip etsin. İlçemizin, ülkemizin burada yapılacak imarını, gelişmesini, sanayisine, sektörüne. Esnaf olarak, her bir makine bir esnaf demektir. Bir esnaf olarak emekleriniz boşa gitmesin, Allah hayırlı işler nasip etsin. Bütün arkadaşlarım adına hepsine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle burada sembolik de olsa bu kurdeleyi hep birlikte keselim. Ve bu işlerin artarak devamı konusunda hepinize başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun, Allah hayırlı işler nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar” şeklinde konuştu.