Hafta sonu elektrik kesintisine dikkat !

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.Kesintiler, bir çok bölgede 9 saate kadar sürecek...

Hafta sonu elektrik kesintisine dikkat !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Aralık Cumartesi günü 

BALABAN Mh., BÜYÜKYALI Cd., GÜMÜŞYAKA Mh., BÜYÜKYALI Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

10 Aralık Pazar günü 

SANCAKTEPE Mh., KLAS Sk., SEMİZKUMLAR Mh., BAŞKUMANDAN MUSTAFA KEMAL Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

11 Aralık Pazartesi günü 

GÜMÜŞYAKA Mh., PEKGÖZ Cd., LÜTFÜ VARDAR Cd., BAĞDAT Cd., HAYDAR ALİYEV Cd., ŞEHZADE MEHMET Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

12 Aralık Salı günü 

GÜMÜŞYAKA Mh., YILDIZTABYA Cd., BALABAN Mh., SERHAT Cd., KOCATEPE Cd., KARADENİZ Cd., AKDENİZ Cd., ALİ RIFAT ÇAĞATAY Cd., ERTUĞRULBEY Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH Mh., BILDIRCIN Sk., HASTANE Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında08:00 - 20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.